Forum

This content is now out of date.

Visit Our Community

Previewing data in view works, viewing data doesn’t

So I'm using an Adventure Works database on MS SQL 2014. My account permissions are working fine in that when I pull a table onto the click and drag builder (using the Production schema), and click View Data on the table itself, it will show me the data.

However, both clicking 'View Data' (next to Freehand SQL) in the top tab, trying to view it at the end/save screen, and trying to view it in the report builder returns no data.

Any thoughts?
Hi

Could you send a screen copy of the view error?
Also could you send a screen shot of your Source Data Page?

What version and build of the software are you using?

Also, if you are worried about posting sensitive info on the forum, you can email your results to support@Yellowfin.bi and reference this post.

Thank you
Mark




Please see attached. (View builder, preview data, data in summary, data source).

System Information
Application Version: 7.1
Build: 20140923
Java Version: 1.7.0_67
Operating System: Windows Server 2008 R2 6.1 (amd64)
did the attachments come through?
Hi
Sorry for delay. No the attachments did not come thru.
Did you attach them to this forum?
I believe the files must be under 2mb.
If they are over then it will be better to send to
support@yellowfin.bi using the same forum subject line.
Thank you
Mark

Thanks for trying Yellowfin

Please complete the form below to request your copy of Yellowfin today.