Forum

This content is now out of date.

Visit Our Community

Favorites Don’t Show Up on First Page Load

When I first log into Yellowfin, the Browse page loads, but my Favorites don't show. If I click the Browse button to refresh the page, then they show up. Is this a bug, or is this just my system? This behavior is the same in IE and Firefox.

Thank you,

Jason

Yellowfin 7.1
Build 20150624
Java Version 1.8.0_45
Windows Server 2012 6.2
IE 11.0 / Firefox 39.0
Hi Jason,

Thanks for the question. I've tested this with your build and the most recent build of Yellowfin but I am unable to replicate what you are experiencing.

When I log into Yellowfin's Browse page for the first time my favorite reports are displayed as expected.

I think we will need some more information here in order to understand what could be preventing your favorites from displaying initially...

Could in send in some screenshots demonstrating what you are experiencing?

Also, is there anything special about these reports? Are they public or private reports?

Could you let us know if you are logging into a client org or the default org?

I'm looking for information that could separate our two instances. Anything you can provide is helpful. I look forward to hearing back, and hopefully we can get to the bottom of this soon.

Kind Regards,

Dustin
Dustin,

Thank you for looking into this. I have found a couple minor issues like this. I think it's just my install. I'm going through a third-party for Yellowfin, so I will have them look into this.

Thank you,

Jason

Thanks for trying Yellowfin

Please complete the form below to request your copy of Yellowfin today.